Lyssna på böcker i en snygg mobil

I dagens hektiska samhälle är det många som upplever att det inte finns mycket tid över att sitta ner och njuta av en god bok. Det är mycket som ska hinnas med i vardagen och på kvällarna faller tröttheten över oss. Att lyssna på böcker i mobilen är något som istället blivit populärt, och med en snygg telefon blir det lätt att hitta inspirationen.

Snyggt mobilskal ger inspiration

Med en vardag som är full av jobb, barn, partner, sporter, skötsel av hemmet och mycket mer är det inte alltid lätt att hitta en lugn stund att krypa upp i soffan med en älskad bok. Även om det är fantastisk känsla att vända blad efter blad och känna tyngden av boken i händerna, så ger det också väldigt mycket att lyssna på böcker i hörlurar, något som blivit mer och mer populärt. Du kan försvinna in i en annan värld för en stund, och det går utmärkt att lyssna samtidigt som du lagar mat, gör i ordning köket eller kanske påtar i trädgården. Har du ändå svårt att komma ihåg alla böcker du samlat i mobilen, kan du göra telefonen så inbjudande som möjligt för att bli lockad att plocka upp den och sätta igång den senaste boken. Med till exempel ett riktigt snyggt Iphone Pro 11 skal kommer din mobil bli strålande uppdaterad, och kan inspirera dig till att njuta av böcker i ljudformat.

Ladda batterierna med en ljudbok

Att hitta ett sätt att få en egen stund lite då och då, eller kanske till och med varje dag, kommer göra underverk för ditt mående. Även om det bara är en kort stund så kan du göra den till bara din, då du släpper ner axlarna, andas medvetet i en kort meditation och lyssnar en stund på din bok eller gör något annat som får dig att må bra. Just böcker är, som vi alla vet, ett otroligt sätt att släppa tankarna på vardagen och för en stund gå in i en annan värld. När du kommer tillbaka till familjen har du laddat batterierna lite, och när det här blir till en vana och rutin kommer du snart känna att energin byggs upp och du mår bättre och bättre. Men ett bra första steg är att piffa till din mobil och hitta några riktigt bra ljudböcker att dyka ner i – resten kommer av sig självt.

Rekommenderade artiklar