Klä dig som en sagoprinsessa

Att klä sig som en sagoprinsessa är något som många har drömt om sedan barnsben. Det finns utklädningsdräkter för barn i form av snövit eller askungen. Men som vuxen kan du gå ännu mer in för temat och klä dig som en riktig sagoprinsessa inför ett speciellt tillfälle.

Skaffa en balklänning

En sagoprinsessa bär oftast en finare klänning utöver det vanliga. Därför ska du köpa en balklänning. Det finns olika balklänningar att välja bland på nätet. Där hittar du balklänningar i olika färger, material och utföranden. Du kan till exempel välja mellan klänningar som sitter tight längs kroppen eller kjolar som sitter mer löst längs med dina ben. Kjolarna i sig kan antingen vara korta, medelllånga eller långa.

Förutom att du kan välja klänning efter modell och kjollängd kan du också välja efter din favoritfärg. Det finns klänningar i regnbågens alla färger och därför kan du hitta en klänning som passar dig.

Accessoarer

Sist men inte minst är det viktigt att du köper ett par passande skor. Till en balklänning passar klackskor eller någon annan typ av aftonskor. Du behöver också ha en väska så att du kan ha med dig dina saker och smycken som passar till klänningen.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *