Jobba med litteratur och kultur på kontorshotell

Om du jobbar med litteratur och kultur i egen regi eller driver ett företag tillsammans med andra inom området kan det vara fördelaktigt att sitta på ett kontorshotell. Det finns coworking space i Stockholm med flexibla lösningar att hitta. Medlemskapen är anpassningsbara och du kan antingen välja mellan att slå dig ner på valfri plats, ha ett fast skrivbord eller ett eget rum. De som driver kontorshotellet ser till att du har allt du behöver när du är på kontoret, allt från rena miljöer till wifi. Det finns coworking spaces över hela Stockholm så det finns en lösning för alla.

Knyt nya kontakter

Ett coworkingspace kännetecknas av att du delar ett öppet utrymme med andra arbetande människor. Numera finns det en del kontorshotell som har specifika inriktningar, vilket är väldigt betydelsefullt om du vill knyta nya kontakter i din bransch. Att mingla runt på ett kontorshotell kan öppna nya dörrar för dig. Det är alltid bra att lära känna nya människor.

Fördelar med kontorshotell

Varför kontorshotell är en sådan bra lösning beror på att du enkelt kan skala upp och ner efter behov. Du kan antingen addera fler platser eller säga upp om det behövs. Kontorshotell är även perfekt om du inte är på kontoret varje dag. Om du nyss har startat ett företag inom litteratur och kultur kan du med fördel välja kontorshotell för att inte bli för ensam. Egenföretagare blir lätt isolerade. Men på ett kontorshotell kan du småprata med någon vid kaffemaskinen utan att ni arbetar tillsammans.

Rekommenderade artiklar